Beachdagen @ Double Six strand Legian - Reisverslag uit Kuta, Indonesië van Bianca Goei - WaarBenJij.nu Beachdagen @ Double Six strand Legian - Reisverslag uit Kuta, Indonesië van Bianca Goei - WaarBenJij.nu

Beachdagen @ Double Six strand Legian

Blijf op de hoogte en volg Bianca

29 Juli 2012 | Indonesië, Kuta

Zondag 29juli:
Vanmorgen om half 6 gewekt door de altijd aanwezige gróótste toeristengroep overal ter wereld volgens mij, luidruchtige Engelsen. Schuin naast ons zie ik al n paar dagen 2 wulpse Engelsen uit t appartement waggelen. Vanmorgen waggelden ze, met meegenomen kerels, binnen.
Lawaai van jewelste, alsof ze nog in een bar stonden met kratje Bintang bier op en luidde discomuziek.
Waar we ook komen, Spanje bijvoorbeeld...altijd zijn ze aanwezig en altijd met veel poe-ha en korte rokjes van 10cm en hakken, hoger dan hun rokjes lang zijn.
Nu ik toch wakker ben...

De afgelopen dagen op Double Six doorgebracht, met bedjes en parasol en heerlijk windje van zee, v d schappelijke prijs van 100.000R. Voor 5 bedjes. Tis maar dat je t even weet.
Vergeleken bij onze kuststrook echt een lachertje waar je al snel 35€urie aftikt voor 2bedjes en windscherm. Dat het kan.
Tis hier absoluut niet duur. Eten, drinken je kunt er flink v genieten. Alleen de winkels vallen tegen (scheeltweer) de Europese merken zijn of nep en worden ook gewoon getollereerd, hetzij met paard(Polo) in het midden bijv.
En ik denk niet dat Hilfiger op een smoezelig zijstraatje 5 dependances heeft aangeschaft...
Of gillend duur, daarom ook onbetaalbaar ( en vandaar ook zoveel replica's!)

Gister heeftTaylor- Mace boardles gehad van vriendelijke strandhouder Jos (man). Als n ware surfdude ging ie de golven op en lukte t em zelfs een 'n aantal x-en op de plank te blijven staan!! Supergaaf! Ik had Jos gewaarschuwd (natuurlijk) dat hij nogal bang kon worden en dat wanneer Taylor-Mace zou gaan huilen, hij niet hard weg zou zwemmen...
Hij stelde mij gerust: I stay with him all the time!
Wat heb ik mijn zoonlief onderschat! Echte bink vd zee. Hoezee!!
Straks nieuwe ronden, hij vindt t zelf ook te gek!!

Ik heb op het strand Benny from Bali ontmoet, strandverkoper ten top en volgens mij heb ik teveel betaald vd beeldjes.
Benny lachte veel en zo slim als ik dacht te zijn bleef ik stug bij mn prijs. Uiteindelijk voor al t Xenoswaar 40€ betaald en Benny from Bali lachte weer. I go home tomorrow, verzekerde hij mij, you got good price from Benny! Jaja..
Nog geen minuut later zwermden er talloze andere verkopers om ons heen gestuurd door Benny.
Gister liet ik me overhalen voor manicure èn pedicure door aardige verkoopster. Later bleek ze de dochter van Benny te zijn. Jenny from Bali! Jenny from the Block. Hahaaaa! Benny zelf kwam ook nog even langs, grootste glimlach ever op zn ongepoetste tanden.. Ik zei tegen em, "dacht dat je naar huis was? Stuur je ze ook weer allemaal weg!!" Benny lachte pijnlijk.. (Hmmmmm vind ik dit leuk?) Naja, mn nagels weer helemaal up to date met flowers from Jenny in hip fluorlak voor 1tientje! CU tomorrow, riep Jenny nog. Echtniet.

Morgen spreken we af met Rio en Maureen in Kuta. Jaimie en Jur zijn inmiddels ook aangekomen en logeren bij Susan en Eduard. Maandag vliegen ze naar Bali en zullen we ze feestelijk onthalen op Denpasar airport.
Ik oefen alvast mn 1, 2.. paddepouree! Spandoek mee. Jaimie, als ik zwaai wel terugzwaaien hoor;))))
Zo genoeg geluld, tijd voor ontbijt. 8 uur alweer.

Bye Bye!

• 29 Juli 2012 - 13:48

Jaimie Goei:

Maaaaam!

Moet ik echt terugzwaaien? Je staat dan toch wel BUITEN het vliegveld ;)? Ghe he kidding! Heerlijk tropisch voorwennen hier!
    Cu tommorow the?

Koes

• 29 Juli 2012 - 13:48

Gerty:

was fijn om elkaar te spreken, fijne avond en tot gauw. Heb de foto's van t.m. op der surfplank gezien. Leuk.

• 29 Juli 2012 - 17:43

Bianca Goei:

Jaa moeder's ! Come in Gerty;)
    Loud and clear deze x!
    Leuk dat jullie meegenieten en nog leuker te skypen!
    Zo ver en toch dichtbij!
    Liefs v mij en de andere Baligangsters
    XX

• 29 Juli 2012 - 18:03

Bianca Goei:

Patries!!! (Louwtje;)
    Hoop dat je nog meeleest, krijg mn mail terug heb je oude adres dus nog.
    Stuur je mij ff via bieb68@gmail bericht& nieuw adres?
    Niet meer wissen!! Zeker niet uit het hart!
    Hoop tot snel liefs v Goei&Co